Köszöntünk honlapunkon! Minőségi babaváró és kórházi csomagok a nyugodt babavárásért.

     Segítségre van szükséged a kórházi csomagodhoz?  
Kérdésed van egy termékkel kapcsolatban?
     Hívj minket bizalommal! +36703218852

Vásárlói Információk

Általános Szerződési Feltételek

Ez a dokumentum alapján létrejött szerződés nem kerül iktatásra (a szerződés megkötését a rendelési adatok bizonyítják), ráutaló magatartással tett jognyilatkozattal jön létre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik. A webshop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk teljes mértékben.

Mit tegyek ha reklamációm van egy termékkel?

Emailben vagy telefonon kell jelezni a panaszt a webáruház munkatársai felé. A panasz felvételének napjától kezdve igyekszünk minnél hamarabb 1-2 munka nap alatt megoldást találni. (visszatérítés, termékcsere)

A termék cseréjét a termék beérkezését követően megvizsgáljuk ez (2-3 munkanap) amennyiben a visszavétel felvételének megfelel akkor térítjük vissza a vételárat és a vásárláskor fizetett szállítási költséget.

14 napos elállási jog.

Amennyiben több tételből vagy darabból álló terméket vásárolt ugyanazon megrendelés keretében, a határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó tételt vagy darabot átveszi.

 

Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni részünkre az alábbi elérhetőségeink valamelyikén telefonon, vagy emailben.

 

Telefon:

 

A szavatossági és jótállási igények kezelésekor a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet szabályai szerint kell eljárnunk. 

A rendelet alapján a nálunk bejelentett szavatossági vagy jótállási igényéről jegyzőkönyvet vagyunk kötelesek felvenni, amelyben rögzítjük:

a) az Ön nevét, címét, valamint nyilatkozatát arról, hogy hozzájárul a jegyzőkönyvben rögzített adatainak a rendeletben meghatározottak szerinti kezeléséhez,
b) az Ön és közöttünk létrejött szerződés keretében eladott ingó dolog megnevezését, vételárát,
c) a szerződés teljesítésének időpontját,
d) a hiba bejelentésének időpontját,
e) a hiba leírását,
f) szavatossági vagy jótállási igénye alapján az Ön által érvényesíteni kívánt jogot, továbbá
g) a szavatossági vagy jótállási igény rendezésének módját vagy az igény, illetve az az alapján érvényesíteni kívánt jog elutasításának indokát.

Amennyiben Öntől a megvásárolt terméket átvesszük, erről átvételi elismervényt kell kiállítanunk, amelyen fel kell tüntetni

a) az Ön nevét és címét,
b) a dolog azonosításához szükséges adatokat,
c) a dolog átvételének időpontját, továbbá
d) azt az időpontot, amikor Ön a kijavított dolgot átveheti.

 

Az adatkezelés időtartama
A vállalkozás a fogyasztó szavatossági vagy jótállási igényéről felvett jegyzőkönyvet az annak felvételétől számított három évig köteles megőrizni, és azt az ellenőrző hatóság kérésére bemutatni.

 

Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés jogalapja a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet [4. § (1) bekezdés és 6. § (1) bekezdés] szerinti jogi kötelezettségeknek való megfelelés [Rendelet 6. cikk (1) bekezdés c) pont szerinti adatkezelés].

A fogyasztó nem gyakorolhatja elállás jogát ha,

 olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (Például használt fogkefe, golyós dezodor, fehérnemű, masszázsolaj, higiéniai termékek, kozmetikumok, étrend-kiegészítők. Fontos azonban tudni, hogy a higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékeket is visszaküldhetjük, amennyiben a csomagolást, a védőfóliát még nem bontottuk fel, vagyis a terméket még nem vettük használatba.)

Egészségügyi betétek és inkontinencia betéteket, melltartó betétek, minden babahigiéniai termékre, (pl:popsikrém, popsitörlő...stb) felbontott állapotban nem áll módunkban visszavenni, csak sérülés mentes bontatlan terméket veszünk vissza.

Ugyen ez vonatkozik a ksimamáknak szánt fehérneműkre, szülés utáni bugyi, elasztikus bugyi, szoptatós melltartók.