Köszöntünk honlapunkon! Minőségi babaváró és kórházi csomagok a nyugodt babavárásért.

     Segítségre van szükséged a kórházi csomagodhoz?  
Kérdésed van egy termékkel kapcsolatban?
     Hívj minket bizalommal! +36703218852

Baba szükségletei - Pelenkák, popsitörlők, popsikrémek

Babaszükséglet

Ahogy egyre közeledik a harmadik trimeszter vége, érdemes összekészíteni a kórházi csomagot. A sajátos mellett vedd számba a baba szükségleteit is. Kínálatunkban mindent megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy a kórházi napokban és az első otthon töltött hetekben minden bababápolási eszköz kéznél legyen.

Böngéssz kis méretű pelenkáink, nedves törlőkendőink, popsikrémjeink, cumijaink és cümisüvegeink között! Műanyagból és üvegből készült cumisüvegket és különböző cumikat is találsz. A babatextilek pedig mindkettőtök kényelmét szolgálják.

Rendelésed Ingyenesen házhozszállítjuk

 30.000 Ft feletti vásárlás esetén!


24termék
 

Babaszükségletek - a legkisebbekre való pelenkák

A kórházi csomag elengedhetetlen kelléke a pelenka. Az újszülöttekre az egyes méretű pelenkát ajánlják a gyártók, de érdemes minden lehetőségre felkészülni. Ha a kisbabád nagyobb súllyal születik, elképzelhető, hogy számára a kettes pelenka kényelmesebb lesz. Kínálatunkban megtalálod mindkettőt, sőt, választhatsz extra puha pelenkát is gyermeked számára. 

A pelenkázás további eszközei

Ahhoz, hogy kisbabád komfortosan érezze magát a pelusban, szükséged van még néhány dologra. A popsikrém elengedhetetlen, főleg, ha érzékenyebb a babád a bőre. Webshopunkban az ismert márkák mellett körömvirággal gazdagított popsikrémet is találsz.

Az első napokban az újszülött gyermeked a pocakodban összegyűjtött mekóniummal fogja megtölteni a pelust. Ezt a szurokszerű, sötétzöldes székletet sokkal könnyebb eltávolítani nedves popsitörlővel. Ezek a törlőkendők később is jó szolgálatot fognak tenni, tárazz be belőlük bátran! Kínálatunkban többféle popsitörlőből válogathaszt, szenzitív változatot is találsz, ami különösen kíméletes a pici bőréhez.

A kórházi napokban nagyon jó szolgálatot tehetnek az eldobható pelenkázó alátétek. Ha ezt használod, sokkal higiénikusabb környezetben tudod tisztába tenni a gyermekedet. Ez különösen igaz akkor, ha más édesanyákkal osztod meg a kórtermet és így a pelenkázó asztalt is. Ezek az alátétek később is hasznosak lesznek, amikor séta közben vagy utazáskor válik esedékessé a pelenkacsere.

Cumik és cumisüvegek már az első napokra

Ha úgy döntesz, hogy kisbabádat cumival szeretnéd megnyugtatni, válassz kínálatunkból! A MAM cumijait úgy alkották meg, hogy már az újszülött babák is használhassák őket. Semmiféle káros összetevőt nem tartalmaznak, kényelmesek és nagyon könnyűek. 

Ráadásul nem áll fenn annak a veszélye, hogy a kisbabád fogainak egészségét károsítanák. Kínálatunkban olyan cumikat is találsz, amelyeket tárolódobozkával együtt forgalmazunk.

Nem csak cumik, de cumisüvegek is rendelkezésedre állnak a webshopunkban. Akkor is érdemes legalább egy üveget beszerezned, ha anyatejes táplálást tervezel a babádnak. Előállhat olyan helyzet, amikor gyorsan szükség van egy cumisüvegre.

Nálunk BPA-mentes műanyagból és üvegből készült cumisüvegeket is vásárolhatsz, vidám babamintákkal. A MAM és a Lansinoh műanyag cumisüvegjeit úgy alakították ki, hogy a levegő lenyelését, és így a hasfájást minimálisra csökkentsék. 

Akár az üveg, akár a műanyag mellett döntesz, könnyen sterilizálhatod a cumisüvegeket és cserélheted a szívóbetéteket. 

Babatextilek a kényelemért és higiéniáért

Webshopunkban megtalálod a hagyományos, fehér tetrapelenkákat és a színes, mintás textilpelenkákat. A pelenkázólapra terítve a babád bőre puha és meleg felülettel érintkezik. A büfizések alkalmával megvédheted a ruhádat a bukástól és a picit a ruhád szennyeződéseitől. Kapucnis fürdőlepedőink pedig a fürdetési rituálét teszik kényelmesebbé.


45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20.§-29.§ "e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza" (pl; fehérnemű, betét, pelenka, kozmetikai termékek)