Köszöntünk honlapunkon! Minőségi babaváró és kórházi csomagok a nyugodt babavárásért.

     Segítségre van szükséged a kórházi csomagodhoz?  
Kérdésed van egy termékkel kapcsolatban?
     Hívj minket bizalommal! +36703218852

Babanapló, kismama könyvek

Babanapló, kismamakönyvek

A kismamák sokszor már a babatervezés gondolatának felmerülésétől kezdve igyekeznek felkészülni az anyaságra. Az interneten ugyan számos weboldal szolgál többé-kevésbé hiteles információkat a babavárásról. Azonban vannak olyan babanaplók, kismamakönyvek, amelyek nyomtatott formában segítik az édesanyák és a picik életét.

Webáruházunk kínálatában megtalálod a népszerű Suttogó-sorozat első két részét. A svéd szülők gyermekgondozási módszereivel is megismerkedhetsz. A babanaplók pedig segítenek megörökíteni a családi élet fontos pillanatait.


Rendelésed Ingyenesen házhozszállítjuk 

30.000 Ft feletti vásárlás esetén!

(MPL csomagpont és MPL házhozszállítás sajnos egyenlőre kivételt képez)

 


7termék 17

Kitűnő ajándék a babanapló és a kismamakönyv

Nem csupán akkor ajánljuk számodra könyveinket, ha saját magadnak keresel olvasnivalót. Sokszor nem könnyű ajándékot választani a leendő édesanyáknak. Ha a barátnőd anyai örömök elé néz, egész biztosan örül majd egy kisbabanaplónak. Ezekben lehetősége lesz fényképeket elhelyezni, vagy feljegyezni a baba életének mérföldköveit.

A különféle, kismamáknak szóló könyvek rengeteg hasznos és hiteles információt tartalmaznak. Épp ezért egy ilyen kiadványnak biztosan hasznát veszi majd a leendő anyuka. Kínálatunkban többféle babagondozási és gyermeknevelési elvet képviselő könyv is található. Így mindenki talál hozzá illő kötetet. Böngészd végig kismamakönyv- és babanapló-kínálatunkat, és rendeld meg a kedvencedet!

Tracy Hogg Suttogó könyvei

Az amerikai író, Tracy Hogg könyvei hosszú évek óta rendkívül népszerűek az édesanyák és édesapák körében. Tracy konkrét példákon keresztül mutatja be a különböző személyiségű babák gondozásának mikéntjét. Nem csupán a baba, hanem az egész család érdekeit tartják szem előtt nevelési elvei.

A kisbabák első napjaitól kezdve látja el hasznos tanácsokkal az újdonsült szülőket. Konkrét iránymutatások és rugalmas, mégis határozott elvek; így jellemezhető a Suttogó-sorozat. Hasznos útmutatókat tartalmaz a szoptatással, altatással, a napirend kialakításával kapcsolatban. Kínálatunkban az újszülöttekről szóló első rész mellett a második kötet is elérhető.

Babaváró Disney-könyv

A gyerekek fejlődése évről évre lenyűgöző és nagyon izgalmas folyamat. Azonban talán az első egy év az, amikor a legszívmelengetőbb és igencsak látványos a kicsik növekedése, a készségeik kialakulása. Számukra és a szülők számára is megható, ha felnőttként visszanézhetik saját életük első pillanatait. Ebben segítik a szülőket és a gyerekeket a babanaplók.

Webáruházunkban igazán népszerű a Disney babaváró könyve. Ebben a naplóban helyet kaphatnak gyermeked fotói, születésének körülményei, adatai. Feljegyezheted a legfontosabb dátumokat, az első lépések, az első fogacska megjelenésének idejét. Számos izgalmas emléket rejthet a gyermeked első évéből a Disney babanaplója. Ha szeretnéd megőrizni ezeket a pillanatokat, válaszd a Disney-t. A naplót a kedves, ismerős mesefigurák teszik igazán aranyossá.

További baba-mama könyveink

A Suttogó-könyvek és a Disney-babanapló mellet természetesen további baba-mama kiadványokkal is várunk. Ha szeretnél megismerkedni a skandináv nevelési elvekkel, rendeld meg tőlünk A svéd módszer című kötetet.

Szeretnél már akkor elmélyülten kommunikálni gyermekeddel, amikor még meg sem született? A Lelki köldökzsinór című mű segít titeket a korai, méhen belüli kapcsolatteremtésben való elmélyülésben. Emellett emlékkártyákkal ellátott babanaplónkat is megvásárolhatod. Készülj fel könyveink segítségével a gyermekáldásra, és őrizd meg a babanaplóban az életre szóló pillanatokat.