Kérdése van? Hívjon minket! +36703218852

Rólunk

Egy kis családi vállalkozás vagyunk.

Szeretnék neked bemutatkozni néhány mondatban. Én egy két gyermekes anyuka vagyok és a férjemmel együtt vettük át a Happy Baby Box -ot Annától, mert mi is úgy gondoljuk, hogy rendkívül hasznos és fontos, hogy a kismamák megfelelő felszereltséggel vágjanak neki az amúgy is stresszes, de egyben gyönyörű eseménynek.

Én mindkét gyermekemet természetes úton szültem a honvéd kórházban. Az első csomagom összekészítésénél még nem volt ilyen lehetőség, hogy egyben megrendeljem a korházi csomagom fontos kellékeit. Sajnos sokat kellett egy egy termék után kutatnom a városban. Abból a szempontból  szerencsés helyzetben voltam, hogy Budapesten laktam és ott legalább boltok sokasága állt rendelkezésemre, de az az igazság, hogy nagy pocakkal ez már nem volt olyan kellemes. 

 Ha te is inkább szeretnéd nyugalomban tölteni azt pár hónapot, nem pedig a boltokban keresgélni, mégis mire lesz majd szükséged, kérlek nézz körül a csomagok között, vagy állítsd össze a saját izlésed szerint. 

Válassz a webáruházunkból és élvezd a gondtalan bevásárlást!
Köszönjük szépen ha minket választassz!
Móni, Gyula és a fiúk

 

Annának nagyon köszönöm, hogy engem választott a Happy Baby Box további fejezeteinek megírására, ezért itthagyom az ő bemutatkozását is.

"Pár szóban szeretnék Neked bemutatkozni. A babaváró ajándék gondolata már 2017-ben megfogalmazódott bennem amikor a legjobb barátnőm várandós lett. Akkor egy kézzel készített kis fa ládikóba tettem apró ajándékokat. Az első kis babaváró csomag után tervezgettünk, álmodoztunk, beszéltünk róla, és idén mikor a nővérem is várandós lett úgy döntöttünk a párommal belevágunk! Neki is ekészítettünk egy gyönyörű babaváró ajándékot. Ahogy a kisbaba a pocakban növekedett

úgy vált a mi álmunk is valósággá!"

Remélem, hogy kis honlapunk és csomagjaink elnyerik a tetszésed, mert minden apró részletében benne van a szeretetünk. A képekért hatalmas köszönet jár a két gyönyörű kismamának Andinak, Zsaninak és a két csodálatos csöppségnek Marcinak, Botinak! Az ötletekért, támogatásért, segítségért pedig köszönet jár Erikának és Attilának!"

Jó vásárlást és Boldog Babavárást kívánunk!

Anna és Miki