Köszöntünk honlapunkon! Minőségi babaváró és kórházi csomagok a nyugodt babavárásért.

Babaköszöntő csomagok. Cégeknek is készítünk babaköszöntő csomagokat! email: info@happybabybox.hu
 

Rólunk

Üdvözlünk a Happy Baby Boxnál!

Mi egy családi vállalkozás vagyunk, és szenvedéllyel dolgozunk azon, hogy megkönnyítsük a kismamák és szeretteik számára a babavárás gyönyörű, de néha stresszes időszakát. Én,  kétgyermekes anyuka vagyok, a férjemmel együtt vezetem a Happy Baby Boxot, amely azért jött létre, hogy minden szükséges felszerelést egy helyen megtalálj a babaváráshoz a szülésre felkészüléshez.

Babaváró csomagjaink gondosan összeállított ajándékok, melyek célja, hogy örömet okozzanak neked, vagy egy szerettednek, amikor megünneplitek a pici érkezését. Kórházi csomagjaink pedig  segítenek abban, hogy ne kelljen aggódnod amiatt, hogy minden készen áll-e a nagy napra.

Amikor az első kisfiamat vártam, még nem volt lehetőség egyben megrendelni a kórházi csomag fontos kellékeit. Rengeteg időt töltöttem azzal, hogy boltról boltra járjak, hogy mindent beszerezzek. Szerencsés voltam, hogy Budapesten éltem, ahol sok bolt állt rendelkezésemre, de nagy pocakkal ez nem volt túl kellemes.

Ennek megkönnyítésére jött létre a Happy Baby Box, hogy segítsünk neked a felkészülésben. Egy dobozba kapod meg azt amire szükséged lesz. Kezdetben csak ajándékcsomagok voltak mostanra már több kifejezetten a szülőszobai kórházi csomagokkal bővültek. Kórházi csomagjaink és babakelengye csomagjaink segítségével minden szükséges dolgot egy helyen megtalálsz, nagy gonddal és szerettel állítjuk össze őket. Ha szeretnéd, összeállíthatod a saját csomagodat is, amely a te egyedi igényeidhez igazodik.

Blogbejegyzéseinkben hasznos tippeket találsz a kórházi csomag összeállításáról, és megtudhatod, mire lesz szükséged a baba érkezése előtt.

Látogass el webáruházunkba, és élvezd a gondtalan, kényelmes vásárlást! Köszönjük, ha minket választasz!