Köszöntünk honlapunkon! Minőségi babaváró és kórházi csomagok a nyugodt babavárásért.

     Segítségre van szükséged a kórházi csomagodhoz?  
Kérdésed van egy termékkel kapcsolatban?
     Hívj minket bizalommal! +36703218852

Rólunk

"Egy kisbaba születése a legnagyobb boldogság, melyet az élet adhat."

Ha babát vársz és a kórházi csomaghoz és a kelengyelistádhoz sükséged van egy kis segítségre, akkor jó helyen jársz.

Egy kis családi vállalkozás vagyunk.

Szeretnék neked bemutatkozni néhány mondatban. Én egy két gyermekes anyuka vagyok és a férjemmel vezetjük a Happy Baby Box-ot, ami már 2019 óta szolgálja ki a kismamákat és szeretteiket, hogy a megfelelő felszereltséggel vágjanak neki az amúgy is stresszes, de egyben gyönyörű eseménynek. 

Babaváró csomagjaink is ezt a célt szolgálják, hogy kedves ajándékok legyenek , örömet okozzanak neked, vagy egy hozzátartozódnak, barátodnak amikor megünneplitek a pici születését.

 Amikor az első kisfiamat vártam, még nem volt ilyen lehetőség, hogy egyben megrendeljem a korházi csomagom fontos kellékeit. Sajnos sokat kellett egy egy termék után kutatnom a városban. Abból a szempontból  szerencsés helyzetben voltam, hogy Budapesten laktam és ott legalább boltok sokasága állt rendelkezésemre, de az az igazság, hogy nagy pocakkal ez már nem volt olyan kellemes.
Ezért szeretnénk neked ezt egy kicsit megkönnyíteni. 

 Ha te is inkább szeretnéd nyugalomban tölteni azt pár hónapot, nem pedig a boltokban keresgélni, mégis mire lesz majd szükséged, vagy izgulni, hogy mindent időben megveszel e, akkor kérlek nézz körül a csomagjaink között, vagy állítsd össze a saját izlésed szerint.
Blogbejegyzéseink segítségével hasznos információkat kaphatsz a babakelengyével és a kórházi csomag tartalmával kapcsolatban.

Válassz a webáruházunkból és élvezd a gondtalan bevásárlást!
Köszönjük szépen ha minket választasz!