Kérdése van? Hívjon minket! +36703218852

Anya szükségletei - Betétek, törlőkendők, fehérneműk, krémek

Anya szükségletei

A babavárás csodás pillanataiban nem szabad megfeledkeznünk az anyák szükségleteiről. A várandós kismamák és az újdonsült anyukák egészsége és biztonsága nagyon fontos. Ha a mama jól van, a baba is boldog, és nyugalomban telhetnek az első napok.

Webáruházunk termékei között mindent megtalálsz, ami a babavárás utolsó időszakában és az első kórházban, majd az otthon töltött napokban is segítségedre lehet. Válassz most higiéniai termékeink, kismama-fehérneműink, szoptatást, valamint tápszeres táplálást segítő eszközeink közül, és várd felkészülten a csodát!

A szülést követő első napokban az anyáknak önmagukra is figyelniük kell. Rengeteg az új dolog: szoptatás, pelenkázás, a női test változásai, a kórházi rend, amivel az anyáknak ismerkedniük kell. Nálunk olyan termékeket találsz, amelyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a megismételhetetlen időszak csodás legyen.

Rendelésed Ingyenesen házhozszállítjuk

 30.000 Ft feletti vásárlás esetén!


31termék
 

A higiénia mindenek előtt

A szülést követő időszakban kiemelten fontos az anyai higiénia. A méhlepény helye még gyógyul, a méh rohamtempóban húzódik össze, így minden anya szembesül a gyermekágyi vérzéssel. A speciálisan erre az időszakra kifejlesztett betétek növelik a komfortérzetet. Könnyen cserélhetőek, védenek a szivárgástól, hogy emiatt ne kelljen izgulnod. Az eldobható alsóneműk az anyák igényeit és kényelmét szolgálják.

Nem kell foglalkoznod a használt fehérneműkkel, mikor szükséges, egyszerűen a szemetesbe dobod. Kiválóan illeszkednek hozzá a betétek, így a két terméket kombináltan használva nagyban leegyszerűsödik a gyermekágyi vérzés kezelése. Ennek pedig nagy előnye, hogy még többet foglalkozhatsz a babáddal.

A különböző intim törlőkendők ugyancsak az anyák szükségleteit és kényelmét szolgálják. Egyszerűbbé teszik a tisztálkodást, és megkönnyítik a mosdó használatát. A kórházi környezetben ezek a termékek kényelmesebbé, biztonságosabbá teszik a mindennapokat. 

Ugyancsak higiénikusabbá teszik a kórházi létet a kézfertőtlenítő gélek és szappanok. Az egészségügyi intézményekben mindig magasabb a különböző fertőzések kockázata. Mivel szülés után a méhlepény helye nyitott seb, a kórokozók bejutásának esélyét minimálisra kell csökkentenünk. Böngéssz kézfertőtlenítőink és felületfertőtlenítésre használható kendőink között! 

 

Etetést segítő eszközök

Ha szoptatni szeretnél, nálunk mindent megtalálsz! A megfelelő szoptatós melltartóval gyorsan kényelmessé teheted a meghitt pillanatokat. S hogy megvédd a textilt, kínálatunkban különböző melltartóbetéteket is találsz. S bár a szoptatás maga a csoda, előfordul, hogy fájdalommal jár. A mellbimbók kisebesedése ellen különböző készítményeket kínálunk neked. Kínálatunkban emellett bimbóvédőket is találsz. A bimbóvédők segítik a babát, hogy könnyebben megtalálja a helyes technikát, és téged is védenek az esetleges fájdalomtól. 

Az emlőgyulladás gyakori velejárója a szoptatásnak. Ennek kezelésére, illetve megelőzésére mellterápiás párnát és különböző hűsítő termékeket forgalmazunk, továbbá mellszívó készülék is található a kínálatunkban. Ha tápszerrel táplálod kisbabádat, nálunk megtalálod a cumisüvegek tisztán tartásához szükséges sterilizálót is.

 

Az anyai test szükségletei

Kismamaként és anyukaként is fontos, hogy kényelmes legyen a viseletünk. Nagyban hozzájárulhat a harmadik trimeszter kényelméhez a pocakot támasztó öv és a kifejezetten kismamáknak szánt alsónemű. A méh és a hasfal regenerálódását pedig hatékonyan segíti az általunk forgalmazott tépőzáras haskötő.

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20.§-29.§ "e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza" (pl; fehérnemű, betét, pelenka, kozmetikai termékek)