Blog

Lepd meg barátnődet kreatív babaváró ajándékkal!

2021.04.29 13:55
Happy Baby Box

Az utóbbi években hazánkban is nagy divatja lett a babaváró buliknak. Ezek az összejövetelek nyugaton régóta nagy népszerűségnek örvendenek. Ilyenkor a meghívottak ajándékkal köszöntik a születendő kisbabát és édesanyját. Akkor is meglepetéssel kedveskedünk az újszülöttnek és az anyukának, ha először látogatjuk meg az új családtagot. Nem mindig könnyű jól választanunk, ami az ajándékokat illeti. Webáruházunkban számos kreatív babaváró ajándékkal várjuk vásárlóinkat. Ha azt szeretnénk, hogy ne a szekrényben porosodjon a meglepetésünk, akkor érdemes időt és energiát fektetni a választásba. 


 

Mit ajándékozzunk, ha baba jön a családba?

Sokan abba hibába esnek, hogy nem mérik fel az anyák és a babák valódi szükségleteit. Könnyebb a dolgunk, ha az édesanya kívánságlistát állít össze. Ma már ennek is egyre nagyobb kultúrája van Magyarországon. Mi magunk is érdeklődhetünk, hogy mi az, ami még hiányzik a babakelengyéből. Sőt, arra is rákérdezhetünk, hogy mire vágyik az édesanya. Ne feledkezzünk meg róla sem, hiszen a baba mellett ő is megérdemli a figyelmet. Neki is vannak szükségletei, és nagyon jólesik az anyukáknak a törődés ezekben az érzékeny napokban, hetekben. 

Az azonban örök érvényű igazság, hogy nem a legnagyobb, legszínesebb, leghangosabb babajáték lesz az, ami a legnagyobb örömet okozza. Az újszülöttek esetében a játékok helyett érdemesebb lehet praktikus dolgokat ajándékoznunk. 

      

Kreatív babaváró ajándék az előre összeállított csomag

A díszdobozba csomagolt, összeállított babaváró csomagok kitűnő ajándékok lehetnek. Kínálatunkban is több ilyen előre elkészített pakk található. A nemek szerint elkülönülő ruhacsomagok tündérien mutatnak majd a piciken. A nagyobb díszdobozok apró csörgőt, szundikendőt is rejtenek. 

Elérhetőek édesanyák számára összeállított Kórházi csomagjaink is, melyeket a praktikum jegyében készítettük el, nagyon jól jönnek majd, ha eljön az ideje. Egy mindent tartalmazó kórházi csomag talán kevésbé tűnik ünnepélyes ajándéknak. Azonban minden szükséges kelléket tartalmaz, amire szülés után az anyának szüksége lehet. 


Ami mindig jól jön - ápolási eszközök

Vannak olyan babaápolási kellékek, amiknek biztosan jobban örül egy édesanya, mint a zenélő műanyagnak. A mintás és egyszínű tetrapelenkák ugyancsak napi használatban lesznek, így sosem elég belőlük.

A különböző etetési kellékek, a kedves, mintás cumisüvegek, cumik szintén hasznos babaváró ajándékok. Webshopunkban kiemelt figyelmet fordítunk a mamák és a babák kényelmére, szükségleteire. Épp ezért adunk lehetőséget a babaváró csomag személyre szabott összeállítására. A gyönyörű, masnival ellátott fehér díszdobozt igény szerint töltheted meg termékeinkkel. 

Ajándékozz babatextilt

Az ápolási kellékek mellett van még egy olyan kategória, amelynek biztosan hasznát veszi a család. 

A tündéri babatakarók pedig a séták és utazások során is nagyon jól jönnek. Egy gyönyörű pólyának vagy babafészeknek pedig biztosan örül majd a kismama. Szánjunk időt a babaváró ajándék kiválasztására. Így ugyanis könnyen okozhatunk örömet, és nyújthatunk segítséget annak, akit szeretünk.

simplepay_hu simplepay_hu_v2