Blog

Praktikus kiegészítők babákhoz

2020.02.27 18:19

Ahhoz, hogy a babákat biztonságban és kényelmesen etessük, fürdessük, altassuk, vagyis ellássuk a babát, szükségünk lesz néhány praktikus kiegészítőre.

Fontos, hogy ezek a kiegészítők megfeleljenek a feladatra, és közben kellemes hangulatot teremtsenek a baba körül.

Fontos, hogy ne csupán a baba, hanem a mama is kényelmesen érezhesse magát, miközben gondoskodik a babáról.

Ezért összeválogattunk néhány profi kiegészítőt a babaszobába. Csak a legszükségesebbeket, a legjobb minőségben.

Praktikus kiegészítők az alváshoz

A babák számára fontos, hogy végjük őket a huzattól, portól, és attól, hogy beüssék magukat. Ezért a kiságyat megfelelően védetté és kényelmessé kell varázsolnunk.

A Fonott rácsvédők a kiságy belsejében helyezkednek el, a rácsok mentén, és megakadályozzák, hogy a baba beüsse magát a rácsokba. Emellett puha és vidám.

A kiságy melletti falon lévő falvédő a fal hidegétől védi meg a csöppséget, és emellett nagyszerű és vidám látvány.

A kiságy rácsán kívül lévő zsebes tároló, amellett, hogy praktikus tároló eszköz, ahová az a sok apróság belefér, amire szükség van a baba ellátáshoz, amellett megvédi a babát a huzattól is.

És végül, a kis felett lévő baldachin (baldachin függöny és tartó vas), megóvja a kicsit a bogaraktól és a hirtelen fénytől. Kellemes, nyugodt zugot biztosít a gyermek számára.

 

Praktikus kiegészítők a biztonságért

A babák valamiért jobban szeretnek a kiságyon kívül lenni. Szeretnek ott lenni, ahol a család többi tagja is van. Ilyen esetekben nagyszerű megoldás a babafészek, mely körbeöleli a babát és biztonságban tartja. Már újszülött kortól ajánlott.

 

 

Praktikus kiegészítő a szoptatáshoz

A baba és a mama életének nagy részét eleinte a szoptatás körüli teendők töltik ki. Ezért a legpraktikusabb kiegészítőre, a szoptatáshoz van szükség. Szükség van egy szoptatópárnára.

A szoptatós párna megtámasztja a babát, miközben szopik, és nem a mamának kell tartani a baba súlyát. Szoptatás után körbekeríthetjük vele a babát, ha még nem szeretne aludni.

Szoptatás közben, előtte vagy utána, megtámasztja a mama hátát, derekát. Vagy megtámasztja az oldalt fekvő babát, aki még nem mindig nem szeretne aludni, így biztosan nem fogja félrenyelni a visszabukott ebédet.

 Fontos! Minden ágynemű garnitúra, szoptatós párna, pólya, falvédő, zsebes tároló, babafészek egyedi rendelésre készül Magyarországon ÖKO-TEX anyagokból. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz egészségre káros anyagot, sem színező vagy illatanyagot.

simplepay_hu simplepay_hu_v2