Köszöntünk honlapunkon! Minőségi babaváró és kórházi csomagok a nyugodt babavárásért.

     Segítségre van szükséged a kórházi csomagodhoz?  
Kérdésed van egy termékkel kapcsolatban?
     Hívj minket bizalommal! +36703218852

Blog

Kórházi csomag tartalma császármetszés után

A kórházi csomagnak nevezzük a szüléskor a kórházban szükséges dolgokat tartalmazó csomagot, táskát. Ennek a csomagnak mást és mást kell tartalmazni természetes szülés és császármetszéssel történő szülés esetén.

Fontos, hogy minden ott legyen kéznél, amikor szükség lesz rá, ezért összeszedtük egy helyre, hogy mire van szükség, mit kell tartalmaznia a császármetszés utáni kórházi csomagnak.

Kórházi csomag

A kórházban szükséges dolgokat már hónapokkal a szülés előtt szokás összepakolni, „hátha szükség lesz rá” korábban. Fontos, hogy minden benne legyen a csomagban, amire szükségünk lehet, hiszen a szülés idején mással leszünk elfoglalva, és legalább ezen nem kell aggódni.

Ha jól van összepakolva a kórházi csomag, akkor minden kéznél lesz, amikor szükségünk van rá. ez megnyugtató, és a nyugalom fontos a várandósság és a szülés időszakában is. Szülés után pedig még fontosabb, mert ritkán adatik meg.

Császármetszés után

A császármetszés utáni állapot különbözik a természetes szülés utáni helyzettől, ezért néhány dologban eltérő csomagra lesz szükségünk.

Kórházi csomag a „Baba része” megegyezik a természetes szülés utáni csomaggal.

Textilek: Takaró. Textil pelenka több darab, univerzális használatra. 5 részes babaruha szett.

Pelenkázáshoz: 43 darabos pampers pelenka, pampers törlőkendő, popsi krém.

Puha babatakaró, lányoknak rózsaszín, fiúknak kék.

Kórházi csomag a Mamának császármetszés után

Te ismered magad, először gondold át, mire lehet szükséged néhány napos kórházi tartózkodás esetén. Higiénia, kényelem, evés, fürdés, testápolás szempontjából.

 Aztán jöhet a profi csomag. Domestos törlőkendő, kézfertőtlenítő, intim törlőkendők. Betétek, papírzsebkendő. Kéztörlő és fürdőlepedő is szükséges.

A szoptatáshoz fontos lesz a bimbó krém, jó minőségű melltartóbetét és mellbimbóvédő.

Fontos! A császármetszés miatt szükséges lehet a haskötő használata, ezért azt is érdemes tenni a csomagba.

Ha szeretnél egy készre csomagolt és jó minőségű kórházi csomag kapni, akkor megrendelheted nálunk, és a még szülés utáni eldobható bugyit is találni fogsz a csomagban. Sőt! A mellbimbóvédő és a szülés utáni eldobható bugyi mérete választható.

Fontos, hogy ezekben a napokban figyelem és profizmus vegyen körül.

 

 

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségek

Email: info@happybabybox.hu