Blog

Legyen könnyű a babahordozás!

2020.02.19 10:54

A babának szüksége van rá, hogy minél többet legyen testközelben a mamával. A mamának szüksége van rá, hogy biztonságosan, ugyanakkor kényelmesen tudja hordozni a babát.

Ezért születtek meg a rugalmas babahordozó kendők. Ugyanakkor, ez a babahordozó technika nem új keletű találmány. A hordozó kendő tulajdonképpen régi, tradicionális viselet.

A kendő kényelmes és biztonságos megoldást ad. És a babahordozó használata egyszerű. Nézzük a részleteket.

Legyen könnyű a babahordozás

A kismama lét egyik nagy feladata, eljutni a babával egyik helyről a másikra. Elegendő, ha egy egyszerű vásárlásra gondolunk. Zsúfolt közlekedés, kicsi boltok. A babakocsival sok boltba be sem fér az ember. Ha hátadon a gyerekcucc, öledben a gyermek, akkor hova fér a vásárfia?

A közlekedést nagyban megkönnyíti a babahordozó kendő. Így tudsz akár hajolgatni is, mert a baba veled együtt mozog. Ő alszik békésen, miközben te jöhetsz – mehetsz, tolhatod a bevásárlókocsit a babakocsi helyett.

 

Könnyű, rugalmas babahordozó kendő

A rugalmas babahordozó kendő 5 méter hosszú. ez elegendő arra, hogy biztonságosan tudjuk használni. A kezdők számára is egyszerű.

A baba súlya eloszlik a kendőben. Ezáltal a babának is kényelmes, és a mamának is. Ha nem csupán a vállon hordozzuk a súlyt, hanem a hát is segít, akkor egyrészt könnyebbnek érezzük, másrészt elkerülhetjük a gerincproblémákat is.

Mivel a kendő „megköti a mama” hátát is, ezzel javíthatja a tartását is, de mindenképpen könnyebbé teszi a baba cipelését.

 

Babahordozó kendő tulajdonságai

A babahordozó kendő 5 méter hosszú. ÖKO text anyagból készült, nem tartalmaz illat-, festék

Mivel a kendő rugalmas, a baba tud mozogni, nincs „lekötözve”.

A babahordozó 9 kilóig használható.

A kendőt könnyű tisztítani, egyszerűen mosógépben mosható.

 Babahordozó kendő előnyei

A babák nagyon szeretik, számukra a testközel a magzati élet biztonságát adja vissza.

A babahordozó kendő használata nagyon egyszerű és természetes.

Az ÖKO Tex vagy biopamut anyag előnye, hogy nem tartalmaz vegyszert, nem allergizál, sőt, a már érzékeny vagy ekcémás bőrt sem irritálja. Ráadásul puhább, mint a hagyományos pamut. Készítése környezetbarát.

 Összegezve

A babahordozó kendő természetesebb, könnyebb és biztonságos megoldást kínál a közlekedésre, a babahordozásra. A kendő használata egyszerű és számtalan előnnyel jár.

 Válaszd ki a legszebbet a babahordozó kendők széles választékából. A hordozó kendők ÖKO-TEX anyagból készülnek, mely nem tartalmaz szín-, illat- vagy mérgező anyagot.

 Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségek

Telefon: 20/220 0706

Email: info@happybabybox.hu  

simplepay_hu simplepay_hu_v2