Kérdése van? Hívjon minket! +36703218852

Blog

Hogyan használjam a szoptatós párnát?

2020.01.27 20:18

A szoptatós párna elnevezés kicsit csalóka, mert nem csupán a szoptatáshoz használható. Ám ahhoz tökéletes. Megtámasztjuk vele a babát, tulajdonképpen rátesszük, és így nem a mamának kell tartani a baba súlyát.

A szoptatós párna azonban hatalmas segítség lehet már a várandósság idején is, ám ez a tulajdonsága kevésbé ismert. Ezért összeszedtünk néhány ötletet arra, hogyan érdemes és lehet használni a szoptatós párnát.

Mi az a szoptatós párna ?

A szoptatós párna, nevével ellentétben nem csupán szoptatáshoz hasznos. Ez egy puha, kényelmes, hosszú hurka alakú, de majdnem kör alakba hajtható párna.

A párna hasznos lesz már a várandósság idején, amikor már kényelmetlen ülni, de a fekvés is problémás lehet.

A szoptatós, másik nevén kismama párna, ha kell, megtámasztja a hátat ülés közben, vagy oldalfekvéskor is. Hagyományos fej alá tevős párnaként is funkcionálhat.

Szoptatáskor pedig megtámasztja a babát, akit nem kell tartani, és szoptatás varázslatos gondtalan idővé válhat. Aztán pedig hason ráfektetve a kicsit, a büfizést is segítheti.

 

 

Hogyan használjam a szoptatós párnát?

A szoptatós párna anyaga nagyon könnyű, lehet hajtogatni, gyűrni. Hagyományos párnaként is funkciónál, de támasztó elemként is bevethető már a várandósság idején is. A baba megszületése után pedig a párna lesz a legjobb barátunk.

Szoptatós párna használható a várandósság elején, már hányinger, vagy később, gyomorégés idején is. Megtámasztja a nagy pocit ülés vagy alvás közben. A két láb közé véve segít kényelmesen oldalra fordulva aludni.

 Szoptatáskor pedig megtámaszthatjuk a babát, akinek a súlyát nem nekünk kell tartani, és figyelhetünk csak a szoptatásra.

De a babát akár körbe is keríthetjük vele, alvás vagy figyelés közben, ezzel biztonságot adva neki. Ugyanakkor a párna puha, a babát rá is fektethetjük akár játék, akár átöltöztetés közben is, vagy éppen sírás ellen. A párnán nem lesz az az érzése, hogy a kiságyban fekszik.

 

Összegezve

A szoptatós, vagy kismama párna lehet az egyik leghasznosabb eszköz, ami segít már a várandósság idején is. Később pedig könnyűvé teheti a szoptatás időszakát is.

A szoptatós párna sokoldalúan használható, egyéni igények szerint. Érdemes minél előbb kiválasztani a számunkra megfelelő mintát, mert egyedileg készül a párna, ÖKO TEX anyagokból, ezért hosszabb szállítási idővel kell számolnunk.

A választható minták aranyosak és változatosak. Válaszd ki még ma azt a szoptatós párnát, ami neked fog segíteni a következő években.