Köszöntünk honlapunkon! Minőségi babaváró és kórházi csomagok a nyugodt babavárásért.

     Segítségre van szükséged a kórházi csomagodhoz?  
Kérdésed van egy termékkel kapcsolatban?
     Hívj minket bizalommal! +36703218852

Babaváró Natúr Csomagok

Natúr babaváró csomag

Kisbabát vársz, és szeretnél egy szép és kompakt ruhacsomagot, amiben hazahozhatod a picit a kórházból? Netán a barátnődet szeretnéd meglepni várandóssága végének közeledtével? Natúr babaváró csomagjaink tökéletes ajándékok lehetnek bababulikra. Több méretben és összeállításban elérhető szettjeink ruhákat, cumikat, babacsörgőket, játékokat tartalmaznak. 

 

Semleges, természetes színüknek köszönhetően kislányokon és kisfiúkon egyaránt nagyon aranyosan mutatnak. Rendeld díszdobozba csomagolva a babaváró szettet, így igazán különleges meglepetés lesz!


4termék 14

Natúr babaváró csomagjaink

Natúr színben készített babaváró dobozunkat három méretben is megrendelheted webáruházunkból. A legkisebb dobozban egy puha babatakaró, egy aranyos body, egy újszülöttkortól használható cumi és egy marokfigura található. A közepes méretű natúr szettünk kiegészül egy mintás és egy fehér textilpelenkával és egy csörgővel. 

A nagy csomag az előzőeken túl tartalmaz még egy MAM cumisüveget, melyet az első naptól használhat a baba. Nem csak csodaszép babatextileket, hanem hasznos kiegészítőket is csomagoltunk a dobozokba. Így tettük praktikussá babaváró pakkjainkat.

I love Mum & Dad csomagjaink

Az I love Mum & Dad babaváró csomagjaink a bennük rejlő body feliratáról kapta a nevét. Ugyancsak háromféle kiszerelésben vásárolhatóak meg ezek a csomagok. A kis babaszettben megtalálható a feliratos body, egy újszülötteknek való cumi, egy bababarát textilből készült takaró és egy marokfigura. A közepes méretű babaváró csomagunkban emellett két textilpelenkát és egy csörgőt is találsz. 

A legnagyobb I love Mum and Dad csomag tartalmazza mindazt, amit a két kisebb babaszett. Az etetés megkönnyítése érdekében azonban egy MAM Anti Colic cumisüveggel is kiegészítettük őket. Ezeket a babaváró csomagokat is megrendelheted díszdobozos csomagolással. Ha ajándéknak szánod ezeket a natúr színű babaholmikat, érdemes masnis dobozzal rendelned. Így mi elintézzük helyetted a csomagolást.

Disney Micimackó babaváró csomagunk

A mesefigurás kisruhák, babatextilek az első perctől hosszú éveken át kísérik az anyukákat és a gyerekeket. Épp ezért a mi kinálatunkból sem maradhatnak ki a Disney figurás termékek. Natúr színű babaváró csomagjaink közül Micimackó kedves figurájával díszített szettet vásárolhatsz. Ebben a csomagban egy háromrészes babaruhaszettet találsz, Micimackós body-t, kisnadrágot és babasapkát.

Emellé csomagolunk a babának egy pihe-puha babatakarót, melyet otthon vagy akár a babakocsiban is használhat séta közben. Textilpelenkából soha nem elég, ezt mi is jól tudjuk. A Disney babaváró csomagunkban épp ezért találsz egy fehér és egy babamintás textilpelust is. A csomag tartalma mindezek mellett még egy 150 ml-es Chicco cumisüveg. Mivel a kis ruhák színe teljesen semleges, minden babán tündérien állnak majd.

Chicco Natural Feeling Blue ajándékszettünk

Nem csak a babaruhák és más babatextilek jönnek jól már az első naptól kezdve. Akkor is bármelyik pillanatban szükség lehet cumisüvegre, ha anyatejjel táplálja az édesanya a gyermekét. Épp ezért ideális babaváró ajándék a Chicco Natural Feeling Blue cumisüvegkészlete.

Ez a szett tartalmaz egy 150 ml-es és 250 ml-es cumisüveget etetőcumikkal. Emelett találsz a dobozban egy újszülöttkortól használható nyugtatócumit. S hogy tisztán tudd tartani a cumisüvegeket, egy háromfunkciós üvegmosó is tartozik a csomaghoz. Ha hasznos és kedves ajándékot keresel egy születendő babának, nálunk a legjobb helyen jársz!

További babaváró csomagunkat is ajánljuk sok szeretettel!

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségek

Telefon: 70/321 8852

Email: info@happybabybox.hu