Babaváró Fiús Csomagok

Fiús babaváró csomagok

Ebben a kategóriában a fiús babaváró csomagok kerültek elhelyezésre. Amikor megérkezik az újszülött a családba, neki is és az édesanyának is számos holmira lesz szüksége. Ruhák, ápolási eszközök, játékok, ezt mind megtalálod webáruházunkban. Praktikusan összeállított, kérésre díszdobozba csomagolt babaváró összeállításaink pedig kompakt módon tartalmazzák az első napok szükségleteit.

Több méretben és árfekvésben kínáljuk csomagjainkat, külön kisfiúknak és kislányoknak szánt mintákkal és színekkel. Akár ajándékba szánod, akár magadnak szeretnéd megvásárolni a babaváró csomagot, kínálatunkban megtalálod, amit keresel. 

Nézet:
Sorrend:

Ezért praktikus a babaváró csomag

Az előre összeállított babaváró pakkok egyszerű és hasznos megoldást jelentenek, ha ajándékot keresel egy leendő anyukának. A dobozok babaruhákat, babápolási kellékeket, cumikat és babajátékokat rejtenek. Nem kell külön-külön összeválogatnod a termékeket, mi ezt megtettük helyetted.

Akkor is praktikus a babadoboz, ha a saját gyermeked számára keresel babaholmikat. Már a kórházi napokon jó szolgálatot tesznek a ruhácskák, a babatakaró és a textilpelenka. Többféle összeállítás közül választhatsz, íme fiús babaváró csomagjaink.

 

I love Mum & Dad csomagok

A szívhez szóló I love Mum & Dad feliratú bodykról neveztük el ezeket a csomagokat. Háromféle méretben és összeállításban várnak rád a babadobozok. A kis méretű babaváró csomagban egy feliratos body és egy puha babatakaró található. Emellett egy újszülöttkortól használható MAM cumi és egy kedves marokfigura is a csomag része. 

A közepes babaváró dobozunkban találsz még egy fehér és egy mintás textilpelenkát és egy csörgőt is. A legnagyobb I love Mum & Dad babacsomagok pedig egy további cumisüveget és egy tündéri szundikendőt is rejtenek. Kérésedre csomagunkat stílusos, Happy Baby Box masnis díszdobozzal postázzuk.

 

Chicco Natural Feeling Blue ajándékszett

Ha anyatejjel tervezzük táplálni a kisbabánkat, akkor is jól jöhet egy parktikus cumisüvegszett. Előfordulhatnak ugyanis olyan napok, amikor szükségünk lehet pótlásra. Illetve ha valamiért el kell mennünk otthonról, az előre lefagyasztott anyatejet is cumisüvegből kapja meg gyermekünk. 

A Chicco Natural Feeling Blue csomagjában két méretű, prémiumminőségű cumisüveget találunk. Emellett egy szilikon nyugtatócumit és egy üvegmosó készletet, amivel az üveget és a cumit is tisztíthatjuk. 

 

Fiús babaváró csomagok

A kisfiús babaváró csomagjaink másik fajtájából ugyancsak három méretet állítottunk össze. A kis csomagban egy Born in 2021 feliratú bodyt és egy MAM 0+ szilikoncumit találsz. A doboz további része még a marokfigura és a pihe-puha babatakaró. 

A közepes csomagot kiegészítettük egy csörgővel és két textilpelenkával, melyek egyike fehér, a másik mintás. A nagy babaváró dobozban az előzőek mellett helyet kapott egy szundikendő és egy MAM 160 ml-es cumisüveg is. Ha szeretnéd, természetesen ezeket a babaváró csomagokat is kérheted díszdobozzal.

 

Karácsonyi Mickey babaváró csomag

Az ünnepi babaöltözetek mindig nagyon aranyosan mutatnak a pici gyerekeken. Nincs ez másként a Mickey egér mintás karácsonyi szettünkkel sem. Ebben a babaváró csomagban egy háromrészes ünnepi babaruha-összeállítást és egy csillagmintás puha takarót kínálunk. 


Emelett egy marokfigurát, egy textilpelenkát és egy MAM cumit is találsz a dobozban. Nézz körül kínálatunkban, és válaszd ki kedvenc babaváró csomagodat! Garantáltan örömet szerzel vele, akár magadnak, akár meglepetésként másnak szánod ezeket a vagány, kisfiús összeállításokat

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségek

Telefon: 20/220 0706

Email: info@happybabybox.hu